Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars basketbal bij Uitsmijters in Almelo

donderdag 21 juli

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars basketbal op vrijdag 26 augustus in Almelo. Dit evenement wordt georganiseerd door basketbalvereniging Uitsmijters, Provincie Overijssel, Goldstars Heracles en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars basketbal bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier basketbal  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er wordt 5 tegen 5 gespeeld, lichamelijk contact is niet toegestaan en men mag niet rennen en springen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars basketbal  inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.00 uur: Ontvangst met koffie/thee
  • 10.30 uur: Welkomstwoord
  • 11.00 uur: OldStars training
  • 12.30 uur: Afsluiting met een lunch

Deelname is kosteloos, sportoutfit en schoeisel meenemen.

Locatie: Topsportcentrum IISPA, Van Riemsdijkplein 60, 7606 JZ Almelo.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmelden neem contact op met Egbert Kamp via wbuitsmijters@outook.com of bel naar 06 – 11 75 00 76.

Hopelijk tot dan!