Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars Boksen bij Mahubay in Etten-Leur

vrijdag 9 september

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars Boksen op 3 oktober in Etten-leur. Dit evenement wordt georganiseerd door Samen Gezond Leven Etten-Leur van de gemeente Etten-Leur en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars Boksen bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier boks je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek.

De belangrijkste aanpassingen zijn: We gaan uit van ontspannend (spel)boksen. Dit houdt in dat de stoten op een ontspannende manier gegeven worden. Er wordt hierbij niet volledig kracht bijgezet door de deelnemer, maar een soepele beweging aangehouden waarbij je elkaar niet echt raakt maar ‘toucheert’. Het gaat om het technische, aspect waarbij het raken en ontwijken van de stoten centraal staan.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars Boksen inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.00 uur: Inloop

Meld je gratis aan bij Petra voor onze Kick-off en doe mee met voormalig NL bokser en 3-voudig Olympisch winnaar brons Arnold Vanderlyde!

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Mabuhay, Mon Plaisir 2A, ETTEN-LEUR

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Petra van Elteren en stuur een mail naar petra@mabuhayselfdefense.nl

Hopelijk tot dan!