Ga naar de inhoud

Kick-off Oldstars Boksen bij The JYM Movement in Amsterdam

woensdag 19 april

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars Boksen op dinsdag 2 mei 2023 bij The JYM Movement in Amsterdam. Dit evenement wordt georganiseerd door The JYM Movement; Gemeente Amsterdam en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars Boksen bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier boks je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek.

De belangrijkste aanpassingen zijn: We gaan uit van ontspannend (spel)boksen. Dit houdt in dat de stoten op een ontspannende manier gegeven worden. Er wordt hierbij niet volledig kracht bijgezet door de deelnemer, maar een soepele beweging aangehouden waarbij je elkaar niet echt raakt maar ‘toucheert’. Het gaat om het technische, aspect waarbij het raken en ontwijken van de stoten centraal staan.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars Boksen inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • Elke dinsdag van 11.00-12.00 uur

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Haarlemmer Houttuinen 519, 1013 GM Amsterdam

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Vera Taihuttu via info@thejymmovement.nl

Hopelijk tot dan!