Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars cycling bij UWTC in Uithoorn

donderdag 28 april

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars cycling op 20 mei in Uithoorn. Dit evenement wordt georganiseerd door UWTC en het Nationaal Ouderenfonds.

OldStars cycling hanteert dezelfde regels als het reguliere wielrennen, met een aantal uitzonderingen. Deze uitzonderingen dragen voor een belangrijk deel bij aan het beweegplezier. Sportprestaties staan niet voorop bij OldStars cycling. Bewegen, meedoen, ontmoeten en gezelligheid wel. In de visie van OldStars is sportief fietsen namelijk niet het doel, maar een middel om actief en sociaal bezig te zijn. De instructeur / wegkapitein handelt volgens de verkeersregels en de gedragscode van de NTFU en houdt in de gaten of de deelnemers in de groep zich hier ook aan houden. De hoofregel is ‘Samen uit, samen thuis’.

 De kennismaking

Op vrijdag 20 mei kunnen sportieve fietsers, zowel man als vrouw, met een race- of sportfiets met meerdere versnellingen uit Uithoorn en omstreken gratis kennismaken met OldStars cycling bij UWTC Uithoorn. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 09.00 inloop met koffie, thee en versnapering
  • 09.20 welkomstwoord
  • 09.45 OldStars Cycling training
  • 11:00 afsluiting met koffie, thee en versnapering.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en schoeisel meenemen.

Locatie: Randhoornweg 90.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen neem contact op met Anton Bouter via bouteranton@gmail.comof 06 – 54 33 39 29.

Hopelijk tot dan!