Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars handbal bij AHV Achilles in Apeldoorn

maandag 26 september

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars handbal op 15 oktober in Apeldoorn. Dit evenement wordt georganiseerd door AHV Achilles, met ondersteuning van Accres en Sportservice Apeldoorn en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars handbal  bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier handbal  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er wordt gespeeld op een mini-handbalveld met 3 veldspelers en een keeper, er wordt gespeeld met een zachte bal en er mag niet worden gerend of gesprongen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars handbal inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 11.00 uur: een gezellige eerste kennismaking onder het genot van een gratis kop koffie/thee en gebak.

Locatie: Laan van Kerschoten 12, Apeldoorn

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Saskia van Groen en Marjorie Veneman en stuur een mail naar oldstars@ahvachilles.nl

Hopelijk tot dan!