Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars handbal bij Swift in Helmond

maandag 8 augustus

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars handbal op 9 september in Helmond. Dit evenement wordt georganiseerd door Swift, Jibb+, gemeente Helmond en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars handbal  bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier handbal  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er wordt gespeeld op een mini-handbalveld met 3 veldspelers en een keeper, er wordt gespeeld met een zachte bal en er mag niet worden gerend of gesprongen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars handbal inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 09.00 uur: Inloop
  • 09.30 uur: Start training met warming up
  • 10.30 uur: Na afloop gezellig samen koffie/thee drinken

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Inge Mulkens tel. 06 – 10 53 88 63 of stuur een mail naar i.mulkens@swifthelmond.nl

Hopelijk tot dan!