Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars hardlopen bij AV De Sprinter in Meppel

donderdag 12 mei

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars hardlopen op 20 september in Meppel. Dit evenement wordt georganiseerd door Atletiekvereniging De Sprinter, Meppel Actief en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars hardlopen bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier ren  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: deze aangepaste vorm van hardlopen bestaat uit aangepaste en/ of laagdrempelige loopvormen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars hardlopen  inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.30 uur: Inloop met koffie/thee
  • 11.00 uur: OldStars training hardlopen
  • 12.00 uur: Afsluiting met koffie, thee en broodjes

Deelname is kosteloos, sportoutfit en schoeisel meenemen.

Locatie: Reestbaan, Ambachtsweg 11, 7943 AE Meppel.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmelden neem contactop met Albert Pieter Venema via apvenema@gmail.com of bel naar 06 – 18 26 06 05.

Hopelijk tot dan!