Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars hardlopen bij Just Goo in Maastricht

maandag 1 augustus

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars hardlopen op 26 augustus in Maastricht. Dit evenement wordt georganiseerd door Just Goo, Maastricht Vitale stad, LopersCompany Maastricht, Move2Perform en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars hardlopen bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier ren  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: deze aangepaste vorm van hardlopen bestaat uit aangepaste en/ of laagdrempelige loopvormen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars hardlopen  inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

Start 09.30 uur. Ervaar 26 augustus hoe leuk samen hardlopen is tijdens de proefles, laat jouw professionele loopanalyse maken, drink een kop koffie met Jo Schoonbroodt (wereldrecordhouder marathon 70+) en ervaar het voordeel van goede hardloopschoenen.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en schoeisel meenemen.

Locatie: SportCafé JustGoo, Oude Molenweg 23a, 6226 XV Maastricht.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmelden neem contactop met Erwin Spijkers via info@justgoo.nl of 06-27925005.

Hopelijk tot dan!