Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars hardlopen in Boskoop bij AV’47 Boskoop

vrijdag 26 mei

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars hardlopen op 
25 augustus in Boskoop. Dit evenement wordt georganiseerd door AV’47 Boskoop en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars hardlopen bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier ren  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: deze aangepaste vorm van hardlopen bestaat uit aangepaste en/ of laagdrempelige loopvormen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars hardlopen  inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • Vrijdag 25 augustus om 10.00 uur inloop met koffie of thee. Start training om 10.30 uur bij AV’Boskoop we sluiten af met koffie, thee en wat lekkers.
  • De trainingen zijn elke vrijdag om 10:30 uur tot 11:30 uur met gezellig napraten in het clubhuis van AV’47 onder het genot van een kopje koffie of thee.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en schoeisel meenemen.

Locatie: AV’47 Boskoop, Hoogeveenseweg 19 te Boskoop.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmelden neem contact op via mail: av47oldstars@kpnmail.nl.

Hopelijk tot dan!