Ga naar de inhoud

Kick-off Oldstars hardlopen in Doetinchem bij Argo Atletiek

donderdag 16 maart

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars hardlopen op 13 april in Doetinchem. Dit evenement wordt georganiseerd door Argo Atletiek, Doetinchem, Sport-ID, Doetinchem en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars hardlopen bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier ren  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: deze aangepaste vorm van hardlopen bestaat uit aangepaste en/ of laagdrempelige loopvormen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars hardlopen  inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • Donderdag 13 april 9.15-10.30 bij Argo Atletiek we sluiten af met koffie, thee en wat lekkers.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en schoeisel meenemen.

Locatie: Argo, Bezelhorstweg 87, 7009 KK Doetinchem.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmelden neem contact op met Lucie Jansen via mail lucie.jansen@argoatletiek.nl.

Hopelijk tot dan!