Ga naar de inhoud

Kick-off Oldstars hardlopen in Utrecht bij U-track

woensdag 10 augustus

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars hardlopen op 6 september in Utrecht. Dit evenement wordt georganiseerd door U-track en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars hardlopen bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier ren  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: deze aangepaste vorm van hardlopen bestaat uit aangepaste en/ of laagdrempelige loopvormen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars hardlopen  inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • Dinsdag 6 september 10.00-12.30 in de U-Steck met koffie, thee en sociaal gezelschap.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en schoeisel meenemen.

Locatie: Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79, Utrecht.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmelden neem contact op met Karola Mulder via verenigingsmanager@U-Track.nl of bel naar 06 – 13 16 93 75.

Hopelijk tot dan!