Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars hockey bij HBS

vrijdag 22 april
Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars hockey op 11 mei in Bloemendaal. Dit evenement wordt georganiseerd door HBS en SportSupport.

Bij OldStars hockey bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op senioren. Op deze manier hockey je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: er wordt niet gerend, het veld is kleiner, geen keeper, kleine doeltjes en alleen pushen.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars hockey inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.00 uur: Inloop met koffie/thee
  • 10.30 uur: Het veld op voor de bewegingsoefeningen
  • 11.00 uur: Start partijtjes
  • 12.00 uur: Afsluiting met lunch

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op  deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Co Nieuwenhuijse, tel 06-18035558. Hopelijk tot dan!