Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars korfbal bij CKV Reehorst’45 in Ede

woensdag 10 augustus

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars korfbal op 1 september in Ede. Dit evenement wordt georganiseerd door CKV Reehorst’45, Energiebreed, Sportservice Ede en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars korfbal bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier korfbal  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, op 1/4 van het veld in de breedte, 4 tegen 4, schieten mag altijd en niet springen bij schieten..

 De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars korfbal inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 19.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en uitleg.
  • 20.00 uur: Training OldStars korfbal (oefeningen en partijvorm).
  • 21.00 uur: Gezellig napraten.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Complex: ’t Schuttersveld, Langekampweg 4, 6715 AV Ede.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen neem contact op met Laura Struik via activiteiten@ckvreehorst45.nl of bel met 06 – 18 79 87 60.

Hopelijk tot dan!