Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars korfbal bij KV Koog Zaandijk

donderdag 28 april

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars korfball  op 20 mei in Koog aan de Zaan. Dit evenement wordt georganiseerd door korfbalvereniging Koog Zaandijk en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars korfball bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier korfball  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, op 1/4 van het veld in de breedte, 4 tegen 4, schieten mag altijd en niet springen bij schieten..

 De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars korfball inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.15 uur: Inloop.
  • 10.30 uur: Welkomstwoord voorzitter KZ.
  • 10.45 uur: Uitleg WK van de trainer.
  • 10.45 uur: Start training.
  • 11.45 uur: Koffie met gebak en ruimte om vragen te stellen.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: KV Koog Zaandijk, Wezelstraat 7, 1541 LZ Koog aan de Zaan.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen neem contact op met Michiel de Jong via secretaris@koogzaandijk.nl of bel met 06 – 20 56 89 67. Hopelijk tot dan!