Ga naar de inhoud

Kick-off Oldstars korfbal bij PKC/Vertom in Papendrecht

woensdag 17 augustus

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars korfbal op 22 september in Papendrecht. Dit evenement wordt georganiseerd door PKC/Vertom in Papendrecht, KNKV en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars korfbal bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier korfbal  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, op 1/4 van het veld in de breedte, 4 tegen 4, schieten mag altijd en niet springen bij schieten..

 De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars korfbal inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.00 uur: Ontvangst/inloop met koffie/thee
  • Training Oldstars korfbal
  • Aansluitend een gezamenlijke lunch

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Sportcomplex PKC/Vertom, Andoornlaan 36 te Papendrecht.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen neem contact op met Jan Rietveld via oldstars@pkc-korfbal.nl of bel met 06 – 11 87 93 34.

Hopelijk tot dan!