Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars korfbal bij TOP/LITTA in Sassenheim

maandag 4 april

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars korfball  op 22 april in Sassenheim. Dit evenement wordt georganiseerd door korfbalvereniging TOP/LITTA, Welzijn Teylingen, De Ombibrug en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars korfball bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier korfball  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, op 1/4 van het veld in de breedte, 4 tegen 4, schieten mag altijd en niet springen bij schieten..

De kennismaking
Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars korfball inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 13.30 uur: Inloop
  • 13.45 uur: Welkomstwoord  door de voorzitter van TOP/LITTA
  • 14.00 uur: Start training met warming up
  • 15.00 uur: Nazit, evaluatie, hapje en drankje

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Aanmelden & info
Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen stuur een mail naar secretariaat@kvtop.nl of bel naar Barbara Romsom 06 – 47 12 10 59.

Hopelijk tot dan!