Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars tafeltennis bij TTV Noordkop

woensdag 27 april

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars tafeltennis op 19 mei in Den Helder. Dit evenement wordt georganiseerd door TTV Noordkop, Team Sportservice en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars tafeltennis  bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tafeltennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Het tafeltennis spel behoeft weinig aanpassingen omdat het een laagdrempelige sport is die zonder aanpassingen tot op latere leeftijd kan worden beoefend.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars tafeltennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 13.00 uur: Inloop en welkomstwoord
  • 13.30 uur: Presentatie Bettine Vriesekoop
  • 14.00 uur: Start training door Bettine
  • 15.00 uur: Afsluiting met hapje en drankje

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: TTV Noordkop, G.P. Blankmanstraat 9, 1785 CG Den Helder (boven firma Oosterbeek).

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Ingrid Jonk via ingridjonk@live.nl of bel naar 06 – 28 24 63 57.

Hopelijk tot dan!