Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars Tafeltennis bij V.I.O.S. in Beltrum

vrijdag 9 september

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars Tafeltennis op 8 november in Beltrum. Dit evenement wordt georganiseerd door Sportfederatie Berkelland en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStarsTafeltennis bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tafeltennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn:

Het tafeltennis spel behoeft weinig aanpassingen omdat het een laagdrempelige sport is die zonder aanpassingen tot op latere leeftijd kan worden beoefend.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStarsTafeltennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 09.30 uur: Inloop

Op 8 november verzorgt Bettine Vriesekoop een clinic en geeft een boeiende presentatie. U bent welkom om 9.30 uur.

Deelname: is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Sporthal “De Sonders” Beltrum

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Walter Rouwhorst op tel 06 – 40 19 51 22 of stuur een mail naar wrouwhorst@planet.nl  

Hopelijk tot dan!