Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars Tennis bij Franeker tennisclub in Franeker

vrijdag 9 september

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars Tennis op 31 oktober in Franeker. Dit evenement wordt georganiseerd door Franeker tennisclub en tennis & padel school van der Lecq en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars Tennis bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er wordt dubbelspel gespeeld op enkelveld, er wordt onderhands geserveerd en de bal mag twee keer stuiteren.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars Tennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.00 uur: Inloop

We sluiten gezellig af met koffie met gebak.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Franeker tennisclub, Jan Rodenhuisplein 5

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Nathan van der Lecq tel 06 – 48 50 65 38 of stuur een mail naar Nathantennislh@gmail.com  

Hopelijk tot dan!