Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars Tennis bij Tennis bij Beijum Beweegt

dinsdag 22 november

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars Tennis op 1 december in Groningen. Dit evenement wordt georganiseerd door Tennis bij Beijum Beweegt  in samenwerking met Tennisvereniging Van Starkenborgh en Smashing en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars Tennis bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Er wordt dubbelspel gespeeld op enkelveld, er wordt onderhands geserveerd en de bal mag twee keer stuiteren.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars Tennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 11.00 uur: Inloop

We sluiten gezellig af met koffie met gebak.

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Tennisvereniging Van Starkenborgh, Meedenpad 9 Groningen

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen via de website http://www.beijumbeweegt.nl/

Hopelijk tot dan!