Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars tennis bij tennisclub Etten

maandag 4 april

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars tennis op 20 april in Etten- Leur. Dit evenement wordt georganiseerd door Tennisclub Etten en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars tennis bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: er wordt dubbelspel gespeeld op enkelveld, er wordt onderhands geserveerd en de bal mag twee keer stuiteren.

De kennismaking
Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars tennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 09.30 – 13.30 uur  openingsclinic met Tom Okker

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen

Aanmelden & info
Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Rob Lindenbergh 06 – 17 13 39 77 of stuur een mail naar lindenberghrob@gmail.com .

Hopelijk tot dan!