Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars tennis bij Tennisvereniging Ruurlo

woensdag 15 februari

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars tennis op 4 april in Ruurlo. Dit evenement wordt georganiseerd door de Tennisvereniging Ruurlo en Sportfederatie Berkelland en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars tennis bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: er wordt dubbelspel gespeeld op enkelveld, er wordt onderhands geserveerd en de bal mag twee keer stuiteren.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars tennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 14.00 uur: start training
  • 15.30 uur: na afloop drinken we gezellig een kopje koffie/thee

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Tennisvereniging Ruurlo, Loolaan 94 in Ruurlo

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op  deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen Gerrie Wijnbergeoldstars@tvruurlo.nl  

Hopelijk tot dan!