Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars tennis met Tom Okker bij TC Volharding

vrijdag 26 augustus

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars tennis op 9 oktober in Meerssen. Dit evenement wordt georganiseerd door de Tennis Vereniging Volharding en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars tennis bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: er wordt dubbelspel gespeeld op enkelveld, er wordt onderhands geserveerd en de bal mag twee keer stuiteren.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars tennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.30 uur: Inloop met koffie/thee en introductiepraatje
  • 13.00 uur: inclusief lunch

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Tennisclub Volharding, Molenveldweg 5a in Meerssen.

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op  deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met  Claudia Gulikers via mail naar activiteiten@tcvolharding.nl

Hopelijk tot dan!