Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars volleybal bij VC Compaen in Oostzaan

vrijdag 26 augustus

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars volleyball  op 6 oktober in Oostzaan. Dit evenement wordt georganiseerd door VC Compaen en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars volleyball bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier volleyball  je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn De belangrijkste aanpassingen zijn het onderhand serveren, het spelen op aangepaste afmeting van het speelveld en nethoogte en het niet mogen springen.

De kennismaking
Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars volleyball inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • 10.00 u: Inloop koffie of thee
  • 10.30 u: start van de training
  • eind om 13 uur inclusief lunch

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen

Locatie: Sporthal Oostzaan, Twiskeweg 107, 1511 BW Oostzaan.

Aanmelden & info
Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kunt u contact opnemen met Paul van Tol op 06 – 20 01 45 06 of per mail naar oldstars@vv-compaen.nl

Hopelijk tot dan!