Ga naar de inhoud

Kick-Off tafeltennis bij TTV Stiphout in Helmond

donderdag 11 augustus

Uitnodiging


Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars tafeltennis op 15 september in Helmond. Dit evenement wordt georganiseerd door TTV Stiphout en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars tafeltennis bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier tafeltennis je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: Het tafeltennis spel behoeft weinig aanpassingen omdat het een laagdrempelige sport is die zonder aanpassingen tot op latere leeftijd kan worden beoefend.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars tafeltennis inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting.

Hieronder het programma en de praktische informatie:
• 09.30 uur: Inloop en welkom met koffie en thee
• 10.00 uur: Start training door Bettine Vriesekoop
• 12.00 uur: We sluiten gezellig af met een lunch


Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.


Locatie: TTV Stiphouse, Braakweg 30, 5708 JK HELMOND

Aanmelden & info
Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen met Will Wasser via willwasser64@gmail.com of bel naar 06 – 20 25 37 58.


Hopelijk tot dan!