Ga naar de inhoud

OldStars Reanimatie training en EHBO bij Sportongevallen

maandag 3 juli

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker tijdens het bewegen en sporten. Een enkel is zo verzwikt, moet je dan eigenlijk koelen of niet? Of wil je leren reanimeren?

Het Ouderenfonds wil het bewegen bij OldStars zo veilig mogelijk maken. Samen met onze partner Schok & Pomp hebben wij daarom een OldStars EHBO-cursus opgezet.

Op dinsdag 1 augustus vindt de OldStars Reanimatie training en EHBO bij Sportongevallen plaats bij kortbalvereniging Noordenveld in Roden.

Duur van de cursus:          

Theorie:                     3 uur online theorie via e-learning
Praktijk:                     3 uur praktijktraining
Locatie:                     Op de OldStars sportlocatie

Ook iets voor jullie vereniging?

Zet jouw team veiligheid ook voorop! Wil je blessures voorkomen en als het nodig is levensreddend kunnen handelen? Geef je dan nu met je team op:
https://schokenpomp.nl/product/old-stars-ehbo-voor-sportieve-ouderen/

De cursus vindt plaats bij jouw vereniging of op een andere locatie naar keuze. Bijna 90% van de zorgverzekeraars vergoeden een EHBO-cursus in het eerste aanvullende pakket. Daardoor zal de cursus voor de meeste deelnemers gratis zijn. En na deelname is het hele team EHBO gecertificeerd. Check hier of je deelname gratis is: https://schokenpomp.nl/wp-content/uploads/2022/12/vergoedingen-ehbo-2023.pdf

Zijn er nog vragen na het lezen van de informatie op de website van Schok & Pomp mail dan naar info@oldstars.nl of bel met 088 – 344 2000