Ga naar de inhoud

Nieuw cursusaanbod: de ASM-OldStars opfriscursus

vrijdag 4 augustus

Er is een nieuwe cursus toegevoegd aan ons aanbod, de ASM-OldStars opfriscursus. Deze cursus is (zoals de naam zegt) bedoeld voor iedereen die de ASM opstartcursus heeft gevolgd. Dit is een vervolg voor iedereen die bijvoorbeeld wat herhaling kan gebruiken of om juist nieuwe inspiratie op te doen. De cursus wordt aangeboden door ervaren docenten uit de sportwereld, in samenwerking met het Athletic Skills Model (ASM).

Wat houd ASM in?
ASM dient als basis voor alle aangepaste spelvormen van OldStars. Middels de Schijf van 10 wordt het concept van veelzijdig bewegen aangeboden om de zelfredzaamheid van ouderen te stimuleren. Sociale activatie, cognitieve uitdaging en een hoge dosis variatie worden gecombineerd middels aangepaste spelvormen. ASM maakt sporten gevarieerder.

Hoe ziet de opfriscursus eruit?
In deze cursus worden ASM en de uitgangspunten van OldStars Sport herhaald, maar word ook nieuwe lesstof geleerd. Het theoretische word in deze cursus afgewisseld met een flinke dosis praktijk zodat al de geleerde stof ook meteen ingezet kan worden.
De kosten van de opfriscursus zijn €225,-. Deze cursus staat ook op de servicelijst van Sportakkoord II dus wordt volledig vergoed. Stuur een mail naar info@oldstars.nl als je gebruik wilt maken van de vergoeding.

Enthousiast geworden?
Meld je aan voor de opfriscursus

Enthousiast geworden maar heb je de opstartcursus nog niet gedaan?
Meld je dan aan voor de opstartcursus