Ga naar de inhoud

Vitaliteitcoach

Expertise en praktisch advies

Onder begeleiding van onze VitaliteitCoaches kan elk woonzorgcentrum het beweegaanbod uitbreiden. De VitaliteitCoach komt langs bij de zorginstelling zodra het start met de beweegscan. De beweegscan is een onderzoek naar het beweegaanbod om kansen voor verbetering te signaleren, die we samen gaan aangrijpen. Ook de samenwerking met en betrokkenheid van de wijk, vrijwilligers en medewerkers nemen we hierin mee. En wist u dat deze aanpak past in de visie van het nationaal sportakkoord en het deelakkoord inclusief sporten? Gemeenten, die zich vanuit hun lokale sportakkoord richten op inclusie, en ouderen en beweging kunnen dan ook moeiteloos aan de slag OldStars Vitaal.

“Vanuit een groot geloof in bewegen breng ik graag anderen in beweging. Het is mooi om te zien hoe mensen lekkerder in hun vel gaan zitten als zij passend gaan bewegen. De enorme mentale en fysieke voordelen hiervan gun ik iedereen.”

VitaliteitCoach Jobjan

”Ik vind het prachtig om aan beweeggeluk bij te kunnen dragen met OldStars Vitaal. Samen kansen creëren, balletjes opgooien en de juiste mensen verbinden zal hierbij mijn rol zijn.”

VitaliteitCoach Jobjan

”Ik kijk ernaar uit om zorgcentra te helpen om hun beweegbeleid en beweegaanbod in beeld te brengen en te bevorderen. Ook daarbij helpt deelname aan OldStars Vitaal. Het geeft een boost aan je beweegactiviteiten en een impuls aan je beweegprofessionals.”

VitaliteitCoach Jobjan

Wij bieden alle tools en informatie om OldStars vitaal bij elk deelnemend zorgcentrum tot een succes te maken.

Meer informatie over OldStars Vitaal

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Akkoord nieuwsbrief
Hoe kunnen wij u informeren?*

Opleiding, kennis en expertise

De VitaliteitCoaches van OldStars zijn professioneel opgeleid. Bent u ook een beweegprofessional en wilt u meer weten over deze opleiding of onze kennis en expertise? Mail naar oldstars@ouderenfonds.nl.