Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars Rugby Club in Tilburg

woensdag 7 september

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars Rugby op 30 september in Tilburg. Dit evenement wordt georganiseerd door Rugby Club Tilburg, Gemeente Tilburg, Rugby Nederland en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars Rugby bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier rugby je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn: De bal mag bij deze vorm van rugby ook voorwaarts en zijwaarts worden gegooid, fysiek contact is niet toegestaan en een team bestaat uit 5 tot 10 spelers.

De kennismaking

Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars rugby inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting.

Hieronder het programma en de praktische informatie:
• 20.00 uur: start kick-off
Kom, doe mee en ervaar met elkaar!

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Locatie: Rugbyclub Tilburg aan de Bredaseweg 560 in Tilburg

Aanmelden & info

Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je contact opnemen via secretaris@rugbyclubtilburg.nl


Hopelijk tot dan!