Ga naar de inhoud

Kick-off OldStars korfbal bij KV Emmeloord

maandag 4 april

Uitnodiging
Hierbij nodigen wij je graag uit voor de kick-off OldStars korfbal  op 5 april in Emmeloord. Dit evenement wordt georganiseerd door KV Emmeloord, Carrefour, FysioFM en het Nationaal Ouderenfonds.

Bij OldStars korfbal bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op 55-plussers. Op deze manier korfbal je én werk je tegelijkertijd aan een betere coördinatie en motoriek. De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, op 1/4 van het veld in de breedte, 4 tegen 4, schieten mag altijd en niet springen bij schieten..

De kennismaking
Tijdens deze kick-off willen wij je graag laten ervaren wat OldStars korfbal inhoudt. Er is een praktijkgedeelte in de vorm van een demonstratie, waaraan je kan deelnemen. De trainingen worden gegeven aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM). Na afloop van de eerste activiteit is er een gezellige gezamenlijke afsluiting. Hieronder het programma en de praktische informatie:

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Uitleg over OldStars korfbal en training op het veld.
  • Afsluiting met lunch

Deelname is kosteloos, sportoutfit en (zaal)schoeisel meenemen.

Aanmelden & info
Graag horen we of je aanwezig bent op deze dag. Voor aanmeldingen of vragen kan je bellen of mailen naar Oene Venema 06 – 53 26 37 67/ voorzitter@kvemmeloord.nl
of naar Irma Profijt 06 – 20 20 71 91  / irmaprofijt@kpnmail.nl .

Hopelijk tot dan!