Ga naar de inhoud

basketbal

Ontdek OldStars basketbal

Wilt u (blijven) basketballen op een verantwoorde manier? Dat kan met OldStars! Er zijn verenigingen door heel Nederland waar u terecht kunt voor OldStars basketbal. Het is een laagdrempelige binnensport voor iedereen. Ontmoet nieuwe mensen en blijf samen bewegen.

Dit is OldStars basketbal

Met OldStars basketbal sport u samen met andere mensen bij een lokale vereniging. Er wordt bij OldStars basketbal veel aandacht besteed aan de warming up, balans- en strekoefeningen, er wordt niet gerend tijdens het spel en de basket hangt lager. Lees meer over onze beweegmethode. Ervaring met basketbal is niet nodig. Dus wilt u ook fitter worden, gelijkgestemden ontmoeten en mogelijk nieuwe vriendschappen sluiten? Meld u dan aan voor OldStars basketbal.

Zo doet u mee

Wilt u aansluiten bij OldStars basketbal? Kijk dan op de kaart en neem contact op met de locatie van uw keuze. U bent bij elke vereniging van harte welkom bij een proeftraining.

Vind een OldStars beweegvorm

Op de hoogte blijven

Met onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen, meld je nu aan of volg ons op social media.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.