Ga naar de inhoud

korfbal

Ontdek OldStars korfbal

Wilt u (blijven) korfballen op een verantwoorde manier? Dat kan met OldStars! Er zijn verenigingen verspreid over Nederland waar u terecht kunt voor OldStars korfbal. Ontmoet nieuwe mensen en beweeg samen. De vereniging kiest voor trainingen binnen of buiten.

OldStars korfbal is een onderdeel binnen het aanbod van KorfbalPlus dat drie verschillende sport-, korfbal- en/of beweegvormen omvat voor (oud-)korfballers die willen blijven sporten, korfballen, bewegen zonder wekelijkse verplichtingen.

Dit is OldStars korfbal

Met OldStars korfbal beweegt u samen met andere mensen bij een vereniging. Ervaring met korfbal is niet nodig. Er wordt bij OldStars korfbal extra aandacht besteed aan de warming-up, balans- en strekoefeningen. Tijdens het korfbalspel hangt de korf lager en wordt er niet gerend. Lees meer over onze beweegmethode. Voor of na het sporten is er altijd tijd voor een goed gesprek of een kop koffie.

Alles weten over deze beweegvorm en de spelregels? Ga naar onze downloads.

Zo doet u mee

Wilt u aansluiten bij OldStars korfbal? Kijk dan op de kaart en neem contact op met de locatie van uw keuze. U bent bij elke vereniging van harte welkom bij een proeftraining.

Vind een OldStars beweegvorm

“Het gaat niet alleen om het korfballen, we hebben onderling veel plezier.”

Initiatiefnemer OldStars korfbal

Op de hoogte blijven

Met onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen, meld je nu aan of volg ons op social media.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.