Ga naar de inhoud

tafeltennis

Ontdek OldStars tafeltennis

Wilt u (blijven) tafeltennissen op een verantwoorde manier? Dat kan met OldStars tafeltennis. En wist u dat tafeltennis ook erg goed is voor uw hersenen? Kom spelen bij een club of vereniging, ontmoet nieuwe mensen en beweeg samen om gezond en vitaal te blijven.

Dit is OldStars tafeltennis

OldStars tafeltennis is een laagdrempelige sport waar iedereen lang aan mee kan blijven doen. OldStars tafeltennis draagt bij aan de fysieke en de mentale gezondheid. Door de oefening in oog-handcoördinatie is tafeltennis heel goed voor het brein. We besteden ook veel aandacht aan de warming-up en aan balans- en strekoefeningen. Lees meer over onze beweegmethode. Ervaring met tafeltennis is niet nodig. We maken ook bewust tijd voor samenzijn, een gesprek of een kop koffie.

Alles weten over deze beweegvorm en de spelregels? Ga naar onze downloads.

Zo doet u mee

Wilt u tafeltennissen bij een OldStars vereniging? Kijk dan op de kaart hieronder en neem contact op met de locatie van uw keuze. U bent ook van harte welkom bij een proeftraining of inloopmiddag.

Vind een OldStars beweegvorm

“Het is enorm belangrijk om juist ook op latere leeftijd goed te blijven bewegen en sociale contacten te blijven onderhouden. Extra leuk als dat bij de tafeltennisvereniging op de hoek kan.”

Ambassadeur OldStars tafeltennis – Bettine Vriesekoop

Op de hoogte blijven

Met onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen, meld je nu aan of volg ons op social media.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.