Ga naar de inhoud

rugby

Ontdek OldStars rugby

Wilt u rugby blijven spelen of kennismaken met deze sport? Dat kan met OldStars! OldStars rugby is voor iedereen, van oud-rugbyers tot mensen zonder ervaring met rugby. Met onze laagdrempelige variant van rugby blijft u in beweging en beleeft u de voordelen van het verenigingsleven.  

Dit is OldStars rugby

OldStars rugby is een variant van rugby zonder fysiek contact, waardoor iedereen het veilig kan spelen. En het is méér dan alleen rugby. De training begint met een uitgebreide warming-up met verschillende beweegoefeningen. Lees meer over onze beweegmethode. Bij OldStars rugby zijn plezier en ontspanning net zo belangrijk als het samen bewegen. Bij elke training is voldoende ruimte voor een hapje en drankje en een gezellig samenzijn.

Alles weten over deze beweegvorm en de spelregels? Ga naar onze downloads.

Zo doet u mee

Wilt u meedoen met OldStars rugby? Kijk dan op de kaart en neem contact op met de locatie van uw keuze. U bent ook van harte welkom bij een proeftraining of inloopmiddag.

Vind een OldStars beweegvorm

Op de hoogte blijven

Met onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen, meld je nu aan of volg ons op social media.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.