Ga naar de inhoud

tennis

Ontdek OldStars tennis

Wilt u blijven tennissen of beginnen met tennis op een leuke en verantwoorde manier? Dat kan met OldStars! Steeds meer verenigingen bieden OldStars tennis aan. Met OldStars tennis blijft u in beweging en beleeft u samen met anderen het verenigingsleven.

Dit is OldStars tennis

Bij OldStars tennis begint de training met een uitgebreide warming-up, gevolgd door oefeningen voor betere coördinatie en motoriek. De training sluiten we af met een tennisspel waarbij iedereen mee kan doen. Het is bijvoorbeeld een optie om onderhands te serveren of om de bal twee keer te laten stuiteren. Lees meer over onze beweegmethode. Ervaring met tennis is niet nodig. Ontmoeting met een kop koffie of een goed gesprek is altijd onderdeel van de training.

Alles weten over deze beweegvorm en de spelregels? Ga naar onze downloads.

Zo doet u mee

Wilt u meedoen met OldStars tennis? Kijk dan op de kaart en neem contact op met de locatie van uw keuze. U bent ook van harte welkom bij een proeftraining of inloopmiddag.

Vind een OldStars beweegvorm

“Na drie maanden merk ik dat ik steeds meer kan en dat ik meer kracht heb. Hiervoor kon ik mijn arm niet boven mijn hoofd krijgen.”

Deelnemer OldStars tennis

Op de hoogte blijven

Met onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen, meld je nu aan of volg ons op social media.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.