Ga naar de inhoud

handbal

Ontdek OldStars handbal

Wilt u blijven handballen of weer beginnen met handballen op een verantwoorde manier? Dat kan met OldStars! Steeds meer verenigingen bieden OldStars handbal aan. Kom in beweging, ontmoet nieuwe mensen en geniet van samen actief zijn.

Dit is OldStars handbal

Met OldStars handbal speelt u handbal in een team, maar dan net even anders. We beginnen bij OldStars handbal altijd met een uitgebreide warming-up en verschillende oefeningen in spelvorm. Daarna spelen we handbal zonder rennen en met een zachte bal, zodat iedereen mee kan blijven doen. Lees meer over onze beweegmethode. Naast bewegen staan plezier en gezelligheid voorop en er is altijd tijd voor een goed gesprek en een kop koffie.

Alles weten over deze beweegvorm en de spelregels? Ga naar onze downloads.

Zo doet u mee

Wilt u samen handballen? Kijk dan op de kaart en neem contact op met de locatie van uw keuze. U bent ook van harte welkom bij een proeftraining of inloopmiddag.

Vind een OldStars beweegvorm

“Het bewegen met OldStars handbal is heel gezond, maar vooral het samenkomen met elkaar is belangrijk. Je ziet iedereen opbloeien!”

Ambassadeur OldStars handbal – Léon van Schie

Op de hoogte blijven

Met onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen, meld je nu aan of volg ons op social media.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.